Bedrijfsprofiel 

Inspire Industrial automation is een jong en dynamisch bedrijf. In 2006 opgericht en gespecialiseerd in PLC programmeringen, Scada applicaties, industriële netwerken, het aansluiten en inregelen van machines en installaties. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies en engineering.


We zijn onderandere vertrouwd met onderstaande systemen;

PLC systemen:
    - Allen-Bradley
    - Crouzet
    - GE Fanuc
    - Nais
    - Omron
    - Siemens Microwin
    - Siemens S7-1200
    - Siemens Step 7

HMI pakketten:
    - CX-one designer
    - GE-Fanuc
    - Hakko Monitouch V-soft
    - Panelbuilder
    - Protool
    - WinCC flexible
    - WinCC Scada pakket
   
Netwerktechnieken:
    - ASi
    - DeviceNet
    - Industrial ethernet
    - Modbus
    - Profibus
    - Profinet
    - Serieële netwerken

Safety systemen:
    - S7 distributed safety

Het is mogelijk om aanbevelingen te doen om een voor uw situatie optimaal systeem te creëren, maar desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om klantspecifieke applicaties uit te voeren.

Ook hebben wij een ruime ervaring op het gebied van aansluiten, parametreren en inregelen van sensoren, drives, weegmodules en andere veldinstrumenten.
 


 
Historie / Achtergrond

Na zijn studie is oprichter Sandor Klomp in 2000 begonnen als programmeur bij een, toendertijds, klein bedrijf en gedurende 6 jaar meegegroeid met de onderneming tot senior programmeur.

Betrokkenheid vanaf de eerste projectbesprekingen tot aan het aansluiten en inregelen van projecten, alsmede de after-sales, uitbreidingen en storingen behoorden tot het takenpakket.

Met deze ervaring is in juni 2006 Inspire Industrial Automatisering opgericht. 
Direct vanaf de start is dit een succes. De korte lijnen en professionele werkwijze hebben van Inspire Industrial Automation een betrouwbare organistie gemaakt met een continu groeiend aantal relaties. 
   

 

 

© 2007 Inspire Industrial Automation | Disclaimer | Design: OokVoorJou Internet